Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

... η κολλητή σου δεν είναι πια και ΤΟΣΟ κολλητή σου.

 'Ολοι έχουμε φίλους.Κολλητούς φίλους θα λέγαμε...Τι γίνεται όμως όταν η κολλητή σου δεν είναι όπως παλιά?Όλοι αλλάζουν αλλά εκείνη έχει παρά αλλάξει.Τυπικά είστε ακόμα κολλητές αλλά για εσένα τίποτα δεν είναι το ίδιο με παλιά...Έχει αποκτήσει ένα υφάκι που σου την δίνει.Δεν ξέρεις τον λόγο. Ή μάλλον τον ξέρεις αλλά δεν θες να τον παραδεχτείς...Δεν είναι ότι δεν θες να μιλάτε ή να κάνετε παρέα απλά σου την δίνει το υφάκι που έχει αποκτήσει.Την αγαπάς αλλά μερικές φορές θες να της σπάσεις το κεφάλι.Πολλές φορές όμως σου θυμίζει την κοπέλα που ήταν παλιά.
  Ίσως η αλλαγή του χαρακτήρα της να σε έχει βοηθήσει!Έχεις βρει ανθρώπους που ποτέ δεν θα φανταζόσουν ότι θα κάνατε παρέα!(π.χ.γιατί σου την έδινε το καρέ τους)Τώρα που τους γνωρίζεις καλύτερα όμως καταλαβαίνεις ότι είναι πολύ σημαντικοί για σένα.Έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής σου.Ακόμα και την <<κολλητή>> σου την βλέπεις αλλιώς όταν είσαι μαζί τους!

special thanks σε αυτούς τους ανθρώπους!!

5 σχόλια:

  1. Simfono mazi sou..!Apolita..!
    Genika omws pisteuo oti oi filoi stin arxi eine pio kaloi mazi sou ennow oi kenourioi filoi...pou apoktas..k stin sinexia deixnoun enan allon eauto p dn borw na exigiso to gt..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι... Ίσως και εμείς που "παραπονιόμαστε" να το κάνουμε. Όχι απαραίτητα ότι δείχνουμε έναν άλλο εαυτό, απλά όταν γνωρίζεις κάποιον η αλήθεια είναι ότι "προσέχεις" τι λες, και γενικά την συμπεριφορά σου απέναντί του. Όταν τον γνωρίσεις καλύτερα, "αφήνεσαι" και μπορεί να υπάρχουν πράγματα σε σένα που ενοχλούν τους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ali8ia einai pws k gw to kanw ayto alla dn xerw giati ntrepome na ekfraso ton pragmatiko mou eauto stous allous dn xerw gt isws fobame mipws dn me siba8isoun..
    Dn xerw..!

    *Ax se eyxaristw p egines anagnostis st blog mou !:)
    Ti kali !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαχα! Το blog σου είναι πολύ καλό!:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή