Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

She's my best friend. Don't touch her!

Συνεπώς don't hurt her. Με οποιοδήποτε τρόπο. Γιατί ξέρεις δεν είναι αυτά που κάνεις τώρα. Είναι κυρίως η σιωπή τόσων μηνών που της έχει γαμήσει την ψυχολογία.
Μαζί σου 15 μήνες τώρα την έχω δει στα καλύτερα και στα χειρότερά της. Αλλά δυστυχώς οι φορές που ήταν στη δεύτερη κατάσταση ήταν περισσότερες.Γιατί ήσουν πολύ ουδέτερος ρε παιδί μου! Μία κρύο, μία ζέστη, μία και τα δύο, μία τίποτα από τα δύο. Και ποτέ δεν υπήρξες ξεκάθαρος. Να πεις αυτό κι αυτό. Κάθε απάντηση ήταν καλύτερη από την αναμονή και τους γρίφους που έσκαγες κάθε μέρα.
Δεν με νοιάζει αν ήθελες να γίνει κάτι ή όχι. Δεν με νοιάζει τι κάνεις τώρα. Μου αρκεί που δεν υπήρξε ούτε καν τυπικός. Που κρατάς 8 μήνες μία άλφα στάση και ξαφνικά την αλλάζεις χωρίς ακόμα να έχεις πει τίποτα. Και όταν δεν γουστάρεις το λες από την αρχή. Όταν γουστάρεις δεν παγώνεις από το πουθενά, ούτε κολλάς/ερωτεύεσαι/σκαλώνεις με την πρώτη που βρέθηκε μπροστά σου. Επίσης δεν με ενδιαφέρει αν σου είναι δύσκολο να πεις το οτιδήποτε. Γιατί ξέρω ότι είναι πολύ δυσκολότερο για εκείνη που προσπαθεί να το μαντέψει.
Σε έχω στηρίξει πάρα πολύ και ούτε που σου έχει περάσει από το μυαλό. Ήμουν πάντα αυτή που της έλεγε ότι αξίζεις κάθε φορά που για κάποιο λόγο ήταν στο 6ο υπόγειο και δεν ήθελε να βλέπει άνθρωπο. Αλλα τελικά ξέρεις κάτι; Δεν ξέρω αν αξίζεις ή όχι. Δεν ξέρω αν η στάση και η συμπεριφορά σου αξίζουν όσα έχει να σου δώσει. Γιατί δεν θα βρεις πολλούς ανθρώπους να σε αγαπήσουν όπως αυτή παρόλο που δεν το έχεις καταλάβει ακόμα.. Δεν θέλω να την ερωτευτείς/ αγαπήσεις αν δεν μπορείς. Δεν θέλω να έχεις κάτι ψεύτικο μαζί της. Αξίζει πολλά περισσότερα. Θέλω μόνο να είσαι σταθερός. ΑΝ ξέρεις τι σημαίνει!
Ξεκαθάρισε την γαμωθέση σου και αν μπορείς να την κάνεις χαρούμενη καν' το. Αν την πληγώσεις ασ' το σε μας που την αγαπάμε πολύ. Απλά όχι άλλο αυτή η άγνοια.

Ξέρω ότι δεν πρόκειται να το διαβάσεις ποτέ. Γι' αυτό και δεν γράφω όσα θα ήθελα να γράψω.
Μάθε μόνο ότι έχω πιστέψει πάααρα πολύ  σε εσάς. Μάθε μόνο ότι ακόμα πιστεύω.
Μπορεί να θέλω να σου σπάσω το κεφάλι, αλλά βάζω και το χέρι μου στη φωτιά ότι κάτι από όλο αυτό υπάρχει.


2 σχόλια:

  1. όλα αυτά που είπες είναι τόσο όμορφα και αληθινά!
    μα γλυκιά μου..γιατί δεν προσπαθείς να του μιλήσεις προσωπικά;


    ίσως να είναι καλύτερα έτσι!


    σε φιλώ:*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις πόσο το θέλω..! Θέλω όμως κάθε απόφαση που θα πάρει, κάθε κ΄΄ινηση που θα κάνει να είναι αποκλειστικά δική του...

      Διαγραφή