Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

...τώρα αν φύγεις θα 'ναι ιεροσυλία!

Ει:) Πόσο καιρό έχουμε να τα πούμε; Αρκετό ε; Επέστρεψα λοιπόν! Συνεχίζω να είμαι καλά και αισιόδοξη για τα πάντα γύρω μου. Δεν ξέρω βέβαια κατά πόσο είναι καλό αυτό. Ροζ συννεφάκι-πραγματικότητα. Κάποια στιγμή θα το αναλύσουμε! Η ανάρτηση ξεκινάει επίσημα κάπου εδώ αν και βασικά δεν έχω να πω πολλά.
 Από το πρωί λοιπόν (ναι εντάξει μαμά, 12.30 η ώρα θεωρείται μεσημέρι-.-) ξύπνησα με μια αίσθηση ότι θα συμβεί κάτι κακό και αρκετά σοβαρό και αυτή τη στιγμή έχω καταλήξει να ανησυχώ για τα πάντα. Φοβάμαι πολύ και δεν ξέρω καν γιατί.Τέλος πάντων, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι και ελπίζω εγώ να μην έχω ένστικτο!
Ο Μάρτης έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα. Και για να γίνω πιο σαφής, ο καιρός του Μάρτη έχει αρχίσει να μου σπάει τα νεύρα. Δευτέρα-Τρίτη-Τετάρτη έχει κρύο και βγαίνουμε με φούτερ και μπουφάν, Πέμπτη-Παρασκευή είμαστε ΟΚ με μια ζακέτα. Ε αποφάσισε επιτέλους! Μ' αρέσουν οι μέρες με ήλιο πάντως! Ξέρεις, βγαίνεις για διάλειμμα και δεν σκέφτεσαι ότι πρέπει να βάλεις το μπουφάν σου και να μείνεις μέσα, δίπλα στο καλοριφέρ στριμωγμένος με πολύ κόσμο. Έλα 'ντάξει, ίσως είμαι λίγο υπερβολική:ρ Ναι, λίγο!
Δεν μπορώ να σκεφτώ. Θέλω απλά να περάσει αυτή η μέρα. Γαμώ τα προαισθήματά μου! Καληνύχτα;*


*Για τον τίτλο ευθύνεται ο lampsi 92,3!:p

5 σχόλια:

  1. Δεν θέλω να σε στεναχωρήσω αλλά όσες φορές είχα προαίσθημα,βγήκε αληθινό.
    Ελπίζω σ' εσένα να μη μείνει πιστό.
    καληνύχτααα*

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, όχι ευτυχώς το δικό μου προαίσθημα δεν βγήκε αληθινό. Αντίθετα όταν άλλαξε η μέρα έγινε κάτι πολύ καλό! Μάλλον το ένστικτό μου δεν μου τα λέει καλά:ρ

      Διαγραφή
    2. Huh^χαίρομαι(:
      καλό σκ.

      Διαγραφή
  2. Γούτσου*
    καμιά φορά το προαίσθημα σου, σου λέει κάτι όμως δεν θες να το πιστέψεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή