Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

Something Unique!:$

   Είμαι πάλι εδώ, αν και δεν έχω τι να γράψω. Κοιτάω άλλα blogs και όόλα μου φαίνονται καλύτερα από το δικό μου. Το background, οι αναρτήσεις, όλα... Έχουν πάντα ένα θέμα για ανάρτηση, και ακόμα κι αν ξεφεύγουν από αυτό η ανάρτηση βγαίνει τόσο...τέλεια! Εγώ γιατί δεν μπορώ να το κάνω αυτό?
   Πήγα λίγο μέσα στο δωμάτιο και έψαξα για ένα διαφημιστικό βιβλιαράκι από τις εκδόσεις ΚΕΔΡΟΣ και συγκεκριμένα της σειράς TEENAGER BOOK LOVERS! Στην δεύτερη σελίδα λοιπόν γράφει:

  • Μπορεί να γράφεις για να ξεχαστείς. Για να θυμάσαι. Για όλα όσα δεν μπορείς να πεις. Μπορεί να γράφεις από χαρά, από μελαγχολία, από ανία, από δημιουργηκότητα.
  • Αυτά που γράφεις μπορεί να είναι ανορθόγραφα, εξαιρετικά, ασύντακτα, με σπάνιες λέξεις, εμπνευσμένα, ανέμπνευστα, πραγματικά, φανταστικά.
  • Μην ξεχνάς ότι καθετί που γράφεις είναι σημαντικό. Όσο κι αν δεν του φαίνεται με την πρώτη ματιά. Ακόμα κι όταν είναι κακογραμμένο.
  • Δεν αυτολογοκρίνεσαι. Δεν αυτοπεριορίζεσαι.
  • Δεν συκρίνεις αυτά που γράφεις και αυτά που αισθάνεσαι με κανέναν και τίποτα.
 Τέλος, Δεν Πετάς Ποτέ Αυτά Που Γράφεις. Δεν Τα Πετάς Ποτέ. Όσα Χρόνια κι Αν Περάσουν. Ό,τι κι Αν Συμβεί.

   Αυτά λοιπόν για εμάς που έστω και μία φορά έχουμε αμφιβάλλει ή "ντραπεί" για αυτά που έχουμε γράψει! Καληνύχταα!:**

2 σχόλια:

  1. Το να γράφεις είναι ένα τρόπος έκφρασης των συναισθηματων σου;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι, συνφωνώ απόλυτα, απλά μερικές φορές, εγώ τουλάχιστον, σκεύτομαι πως μπορεί να βρουν οι άλλοι αυτά που θα γράψω -πολύ κακώς βέβαια.:$

    ΑπάντησηΔιαγραφή