Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Και που λες...

Και που λες μ'αρέσει η φράση "και που λες"! Το ανακάλυψα πρόσφατα. Είναι το κόλλημά μου μετά το "γουαου". Το παθαίνω αυτό κατά καιρούς, Κολλάω σε μια λέξη και την λέω συνέχεια.
Και που λες αύριο δεν γράφω τίποτα. ΓΟΥΑΟΥ!  Έγραφα φυσική-μαθηματικά-ιλιάδα-γεωγραφία. Φτάνει νομίζω! Από δευτέρα πάλι!;ρ Μου φαίνεται ότι οι ώρες στο σχολείο περνάνε πιο γρήγορα, πιο ευχάριστα, πιο... ανεκτά τέλος πάντων! Δηλαδή μέχρι τώρα μόνο την Τρίτη λέω αμάν να τελειώσουμε. (γεωγραφία-θρησκευτικά-οικιακή οικονομία καπάκι, δεν φταίω εγώ!) Πιστεύω ότι τα Θρησκευτικά είναι από τα χειρότερα μαθήματα, Όχι από θέμα δυσκολίας. Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον και δεν μπορείς μμε τίποτα να κάτσεις να διαβάσεις. Και τα έχουε μέχρι την 3η Λυκείου (νομίζω).Αρνούμαι να πιστέψω ότι σε ένα χρόνο θα πρέπει να σκεφτώ σε ποιο Λύκειο θα πάω. Μόνο τέσσερα χρόνια για τα όνειρα που κάνουμε καιρό! Que serra serra, όμως;)
Και που λες έχει αρχίσει να με κουράζει ο lampsi 92,3:| Βάζει τα ίδια και τα ίδια τραγούδια! Καμία πρόταση για άλλο σταθμό? Και κατά προτίμηση να κάνουν και ωραίες εκπομπές:$ (εννοώ να μιλάνε κιόλας)
Και που λες τον τελευταίο καιρό (πόσο τελευταίο? Οεο?)  γελάω υπερβολικά πολύ! Με οτιδήποτε ακούσω!;ρ Μα δεν είναι φυσιολογικό:$ (Στα χορτάρια μένεις?) Θα έσκαγα αν δεν το ανέφερα εδώ!;ρ
Και που λες δεν νομίζω να έχω να πω κάτι άλλο!. Καλό απόγευμα! Όχι, βράδυ. Δεν ξέρω, ας είναι καλό ό,τι είναι!;ρ
Μπα, γιατί το λες αυτό?χδ

2 σχόλια: