Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Copy-Paste!!

   Εκτός από μία λειτουργία των ηλεκτρονικών υπολογιστών έχει γίνει και το βασικό στοιχείο του χαρακτήρα κάποιων ανθρώπων. Ναι και του δικού σου που δεν θα διαβάσεις ποτέ αυτή την ανάρτηση και που αν είχες blog θα το ονόμαζες "gossip girl", "sexy girl" ή κάτι παρόμοιο. Σταματάω εδώ όμως να ασχολούμαι με σένα, γιατί σε έχω κράξει αρκετά.
   Και συνεχίζω... Τι νομίζεις ότι θα καταφέρεις αν βάλεις την ίδια εικόνα στο profile σου με κάποιον που εσύ θεωρείς famous? Θα σε συμπαθήσει? Δεν νομίζω. Το πιθανότερο είναι να μην την προσέξει καν ή ακόα χειρότερα για σένα, να καταλάβει ότι έκανες copy-paste. Μπορεί και να τα καταφέρεις, μπορεί και να σε συμπαθήσει, γιατί ίσως και αυτός κάτι τέτοιο να είχε κάνει ή να έκανε, πριν γίνει "famous". Και τότε θα μπορείς να λες πως κάνεις παρέα με τον/την Τάδε που τους ξέρει όλη η περιοχή. Ναι, τώρα μπορείς να είσια περήφανος, έτσι δεν είναι?
   Και ας μου εξηγήσει κάποιος τι νόημα έχει, όταν γίνεσαι copy-paste κάποιου που ήδη ξέρεις, που ήδη κάνετε παρέα.. Του δείχνεις ότι είσαι πιο κοντά του? Ότι έχετε κοινά ενδιαφέροντα?
   Όπως και να 'χει και στις δύο περιπτώσεις δείχνεις πως είσαι κάτι άλλο από αυτό που πραγματικά είσαι. Αν σ'αρέσει, εγώ δεν έχω πρόβλημα, απλά πρέπει να σε προειδοποιήσω οτι στους μη-famous φαίνεται, για την ακρίβεια κάνει μπαμ το copy-paste σου!

1 σχόλιο: