Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Γεια σου!:)

Γεια σου παιζάκι! Σέλεις να παίτσουμε?!?
Έλα έλα σοβαρεύομαι!;ρ Επέστρεψα λοιπόόν...!
Διαγωνίσματα τέλος. Οικιακή Οικονομία μένει, αλλά δεν πιάνεται για μάθημα;ρ Καλά πήγα. Μια χαρά πήγα! Βαθμοί. Εκεί θα δούμε.

Έχω παρατηρήσει ότι είμαι η απαισιοδοξία προσωποποιημένη. Δηλαδή πάντα πιστεύω ότι θα γίνει το χειρότερο. Η αλήθεια είναι ότι και η πραγματικότητα δεν βοηθά. Τις λίγες φορές που έχω προσπαθήσει να σκεφτώ θετικά, μου αποδεικνύει ότι δεν έπρεπε. Έτσι κι εγώ μένω στην απαισιοδοξία μου. Κάπου είδα μια εικόνα που έλεγε: "waiting the worst, hopping for the best" ή κάτι τέτοιο πάνω κάτω! Αυτό κάνω!;)
Επίσης, μπορεί νυστάζω, να κλείνουν τα μάτια μου στον καναπέ, να θέλω όσο τίποτα να πέσω στο κρεβάτι, με το που ξαπλώνω... τσουπ! το μάτι γαρίδα!;ρ Μάλλον φταίει που πριν κοιμηθώ σκέφτομαι. Δεν σκέφτομαι ακριβώς... Συνήθως φτιάχνω μια σκηνή στο μυαλό μου και κάνω τα γεγονότα να έρθουν με τη σειρά που θέλω!;ρ Μετά δεν κοιμάμαι και το πρωί δεν ξυπνάω!
Άσε το άλλο! Δεν βλέπω όνειρα πια! Και όταν βλέπω ή είναι μικρά ή δεν τα θυμάμαι το πρωί. Πάνε τα όνειρα υπερπαραγωγή!:'( Σνιφ σνιφ... Φτάνει!:ρ

Λατρεμένα Χριστούγεννα:')
Ένα άρθρο μόνο γι'αυτά θυμισέ μου!

In addition (in τιι?) δεν είμαι καλή στις δημόσιες σχέσεις. Καθόλου καλή! Μπορεί να είμαι στον ίδιο χώρο με έναν άνθρωπο και να μην βγάλω λέξη. Εδώ δυσκολεύομαι να μιλήσω σε ανθρώπους που ενώ τους ξέρω πολύ καιρό δεν είμαστε και πολύ κοντά. Με αυτούς που είμαστε όμως... μιλάω υπερβολικά:ρ

Δεν θέλω να βγαίνω από το σπίτι. Ναι ναι, εγώ που αν δεν ντυνόμουν να πάω κάπου το Σαββατοκύριακο δεν μπορούσα να κάτσω πουθενά. Πλέον προτιμώ να κάθομαι σπίτι. Μικρή, απαλή, χουχουλιάρικη, καρό κουβερτούλα του καναπέ πόσο σ'αγαπώ:')
'Ντάξει τώρα που το ξανασκέφτομαι, μπορεί να μ'αρέσει να βγαίνω κι έξω!χδ Βλέπεις τι γίνεται στον κόσμο ρε παιδί μου!
Φεύγω τώρα! Να περνάτε καλά ό,τι κι αν κάνετε!;*

4 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένα φυσιολογικό άρθρο στην αρχική!
    Όλοι γράφουν για το και καλά ''ιστορικό γεγονός'' του Αλέξη!Έλεος πια!
    Χαχαχα οκ ούτε εγώ είμαι καλή στις δημόσιες σχέσεις!Nobody's perfect!
    Πολύ ωραίο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ' ευχαριστώ:) Εντάει το γεγονός με τον Αλέξη, πιστεύω ότι δεν πρέπει να μας αφήνει αδιάφορους, αλλά ούτε να μένουμε σ' αυτό και να ξεχνάμε τα πάντα γύρω μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ντροπαλη κ απαισιοδο3η!κι εγω μια απ τα ιδια;)
    εγω περναω τελεια οταν βγαινω αλλα ποσο μαρεσει κ μενα να κα8ομαι καναπε με τηλεοραση<3
    χ-μασ<3<3

    ΑπάντησηΔιαγραφή