Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2011

Μόνο στις ταινίες!

   Μου αρέσουν οι ταινίες! Αλήθεια μου αρέσουν! Αλλά υπάρχουν κάποια πράγματα που γίνονται μόνο εκεί.
  • Ο πρωταγωνιστής δεν πεθαίνει ποτέ! Μα ΠΟΤΕ όμως! Και 3 πυρηνικές βόμβες να σκάσουν γύρω του, αυτός θα σηκωθεί και θα σώσει τον κόσμο.
  • Τα φιλιά στη βροχή. Ίσως να ζω σε λάθος πόλη, αλλά όταν βρέχει δεν έχω δει κανέναν να κάθεται αμέριμνος και να φιλιέται. Όλοι τρέχουν να πάνε κάτω από κανά υπόστεγο.
  • Οι άνθρωποι που απλά ανοίγουν τις πόρτες του. Γιατί εγώ άμα πάω σε ένα σπίτι στο άκυρο να βαράω κουδούνια, θα ρωτήσουν ή ποιος είναι ή θα κοιτάξουν από το ματάκι.
  • Τα τεράστια πρωινά. Και ρωτώ: ποιος έχει ξυπνήσει και το έχει φτιάξει αυτό το πρωινό-υπερπαραγωγή αφού όταν σηκώνονται είναι έτοιμο?
  • Οι νοικοκυρές με τις γόβες μέσα στο σπίτι. Εγώ γιατί δεν ξέρω καμιά γυναίκα που με το που ξυπνάει να ντύνεται και να φοράει και τις γόβες της για να μείνει στο σπίτι?
  • Όταν εκείνη κλαίει, εκείνος απλά γυρνάει πίσω, της ζητάει συγγνώμη και τη φιλάει. Πού βρίσκονται όλοι αυτοί οι τέλειοι γκόμενοι? 
Και αυτά είναι μερικά από αυτά που γίνονται  μόνο στις ταινίες!

    5 σχόλια:

    1. Συμφωνώ απόλυτα!<3
      Και το πιο τραγικό από ολα όταν η πρωταγωνίστρια μπορεί να είναι μπάζο μετά από πολλές προσπάθειες κατακτά τελικά τον κούκλο! Ελεοσ-.-
      8α γυρνούσε ενας κούκλος στην πραγματικοτητα να γυρισει να κοιταξει μια μπαζολα? ;p

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Μαγικό ραβδί;) Χαχα μα δεν είναι εκνευριστικά?;ρ

      Mix Mix* Γιατί το άλλο που πάντα οι όμορφες παίζουν τις κακές?;ρ Τι ρατσισμός είναι αυρός?:ρ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Απίστευτη ανάρτηση:) Αν και έχω ζήσει το φιλί στη βροχή<3

      ΑπάντησηΔιαγραφή